Properties archive » 2016-03-09/2016-03-09

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Toke ne shitje ne Shengjin prane Societe Generale

Shitet toke ne Shengjin,Kune.Toka gjendet sa mbaron asfalti ne nje zone shume te qete dhe vetem 250m larg nga plazhi. E perbere nga 10.000 m² eshte e pershtatshme per vila pushimi. Cmimi eshte shume i arsyeshem per vetem 60 € / m².

€ 600,000
10000m2
  • Page 1 from 1
Properties archive