Properties archive » 2016-03-14/2016-03-14

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Lokal ne shitje ne Tirane pas Gjimanzit Ismail Qemali

Ambjenti eshte me hipotek. Lartesia e ambjentit eshte 4.5 meter. Pjeserisht eshte i ndare ne dy kate. Kati pare afersisht 100 metra dhe 50 metra kati i dyte

€ 150,000
102m2
Apartament 2+1 ne shitje ne Tirane ne Shkoze

Apartamenti eshte me hipotek. Wc -ja eshte me dritare.

€ 44,000
89m2
  • Page 1 from 1
Properties archive