Properties archive » 2016-04-20/2016-04-20

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Apartament 2+1 ne shitje ne Tirane tek Shkolla Cajupi

Objekti 6+1 gjendet ne nje zone me te gjitha sherbimet , ciklit shkollor dhe spitalet , vetem 20 minuta ne kembe nga zona e bllokut dhe qendres se Tiranes . Ndertime cilesore me tekonlogjite e fundit sitem Kapot dhe materiale gjermane .

€ 70,080
96m2
  • Page 1 from 1
Properties archive