Properties archive » 2016-06-22/2016-06-22

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Dyqan ne shitje ne Shkoder tek Sheshi Demokracia

Shiten dyqan prej 75m² ne qender te Shkodres 10 metra ne krah te supermarket Conad. Dyqani eshte me te gjitha kushtet dhe eshte i ndertuar kohet e fundit. Gjithashtu zona ku ndodhet eshte shume e favorshme, pasi ka levzije te larte. CMIMI 262.500 (3500€/M²)

€ 262,500
75m2
  • Page 1 from 1
Properties archive