Properties archive » 2016-06-23/2016-06-23

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Ambjent biznesi ne shitje ne qender Shkoder

Shitet ambjen biznesi prej 300m² ne qender te Shkodres 10 metra ne krah te supermarket Conad. Ambjenti eshte me te gjitha kushtet dhe eshte i ndertuar kohet e fundit dhe mund te perdoret per cdo lloj aktiviteti. Gjithashtu zona ku ndodhet eshte shume e favorshme, pasi ka levizje te larte. CMIMI 300\'000 (3000€/M²)

€ 300,000
300m2
  • Page 1 from 1
Properties archive