Properties archive » 2016-08-12/2016-08-12

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Shtepi me qera ne Tirane tek rruga Him Kolli me dalje ne M Shyr

Ambjent familjar i peeshtarshem per cifte me nje ose dy femije...dalje te shkurtra ne rrugen M Shyri dhe rrugen e Kavajes...

€ 250
65m2
  • Page 1 from 1
Properties archive