Properties archive » 2016-12-09/2016-12-09

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Toke ne shitje ne Elbasan

Toke truall 510 m2 dhe karabina me siperfaqe ndertimi: 100 m2, e hipotekuar. Me hipoteke, ne lagjen Skenderbej. Cmimi i diskutueshem.

€ 32,000
510m2
  • Page 1 from 1
Properties archive