Properties archive » 2017-05-16/2017-05-16

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Vile 4-kateshe ne shitje apo nderrim

Shitet vile 4 Kate me Hipoteke. Kati i 2-te i viles eshte i mobiluar ndersa 3 katet e tjetra jane te paperfunduara. Bejme dhe nderrime me nje apartament 2+1 plus pagese.

€ 180,000
475m2
  • Page 1 from 1
Properties archive