Properties archive » 2017-07-15/2017-07-15

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

House for Sale

Shtëpi e vjetër , pjesërisht e banueshme , gjithashtu perpara ka nje dyqan 80 m dhe te dyja ndodhen buze rruges kryesore dhe nese ju intereson t'i bleni te dyja kushtojne 80000 euro i diskutueshem .

€ 45,000
450m2
  • Page 1 from 1
Properties archive