Properties archive » 2018-03-28/2018-03-28

Looking for:
     
Select the properties you are looking for:

Budget: (€)
 – 

Surface:
 – 

Apartment 2+1 for Sale

Apartamenti është areduar me stil bashkëkohor. Izolimi termal edhe akustik është në gjithë sipërfaqen e apartamentit. Ndriçimi dhe pamja janë mbresëlënëse.

€ 99,000
124m2
  • Page 1 from 1
Properties archive